مواد لازم برای مربای هویج

  • هویج – 1 کیلو
  • خلال بادام یا پسته – 1 قاشق غذاخوری پر
  • شکر – 2 کیلو
  • زعفران آبگرفته – 1 قاشق غذاخوری
  • آب  – 2 پیمانه 
  • گلاب –  نصف پیمانه
  • آبلیمو – 1 قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
  • هل ساییده  –  یک قاشق غذاخوری

مربای هویج

مربای هویج

ادامه مطلب

فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای

طرز تهیه مربا بهار نارنج به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه آش دندونی با گوشت و قلم برای 40 نفر

قاشق ,غذاخوری ,کیلو ,هویج ,خوش ,مربای ,قاشق غذاخوری ,مطلب پخت ,پخت مربای ,هویج” خوش ,خوش طعم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سقوط آزاد همگام با مدارس سلماس هیپ هاپی آخرین خبر سامانه دفتر تهران آیت الله رحمتی تهران استور همیشه تنها راهنما دستگاه پوز نامبرساز | نرم افزار های شماره مجازی ماینر و ارز های دیجیتال