شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید.

Image result for ‫مربای بهار نارنج‬‎

ادامه مطلب

فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای

طرز تهیه مربا بهار نارنج به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه آش دندونی با گوشت و قلم برای 40 نفر

شکوفه ,بار ,هربار ,بمونه ,جوشوندن،دو ,ق ,هربار جوشوندن،دو ,در هربار ,جوشوندن،دو ق ,ق آبلیمو ,هم بهش

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هنرستان های فنی حرفه ای ناحیه یک مشهد مقدس پرسش مهر ریاست جمهوری 1398 جدیدترین ها درمان بیماری مغز و اعصاب با کمک طب سنتی سایتی وان جهان یک زن ویس موزیک | Voice Music طراحی با مبلمان لوکس و خاص خانه درسا twelfth savior | منجی دوازدهم دانلود کتاب دانشجویی دانلود جزوه