شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید.

Image result for ‫مربای بهار نارنج‬‎

ادامه مطلب

فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای

طرز تهیه مربا بهار نارنج به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه آش دندونی با گوشت و قلم برای 40 نفر

شکوفه ,بار ,هربار ,بمونه ,جوشوندن،دو ,ق ,هربار جوشوندن،دو ,در هربار ,جوشوندن،دو ق ,ق آبلیمو ,هم بهش

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هنرستان کاردانش امام علی ( ع ) - شهرستان فسا اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو چانه گیر(دیوایدر) خمیر با هم ، راه معرفی محصولات زناشویی مجاز افزایش قد با کفی طبی ژله ای نونگارپردازش مجمع عزاداران یا حسین (علیه السلام) داستان های کوتاه دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی روز فنی حرفه ای