طرز تهیه:
مرحله ی اول: یک ظرف مناسب برمی داریم و کره را داخل آن می ریزیم و مدتی صیر می کنیم تا کره کمی آب شود، سپس با همزن برقی آن را هم می زنیم و در حین هم زدن کم کم شکر را می افزاییم.
مرحله ی دوم: پس از هم خوردن مواد ( حدود پنج دقیقه ) تخم مرغ و وانیل را داخل ظرف ریخته، سپس پودر نسکافه و بکینگ پودر را میریزیم و کم کم هم آرد را اضافه می کنیم.
مرحله ی دوم : چس از هم خوردن خمیر و ورز دادن، آن را داخل یخچال نیم ساعتی می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله ی سوم: فر را روشن می کنیم و دمای آن را روی 0 درجه ی سانتی گراد می گذاریم تا کمی گرم شود.

طرز تهیه ی بیسکو کیک  ولنتاین

ادامه مطلب

فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای

طرز تهیه مربا بهار نارنج به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه آش دندونی با گوشت و قلم برای 40 نفر

ی ,هم ,مرحله ,کم ,کنیم ,داخل ,مرحله ی ,می کنیم ,را داخل ,آن را ,ی دوم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت Mahdyas بهار گمشده آرزوها... دانلود کتاب pdf خلاصه کتاب tatalooتتلو ... کتابخانه عمومی سیار قاصدک رشت فروشگاه اینترنتی فایل های پاورپوینت و ورد و فایل های درسی قابلمه دو سوم،خصوصی در جست و جوی راه بهتر زیستن