طرز تهیه:
مرحله ی اول: یک ظرف مناسب برمی داریم و کره را داخل آن می ریزیم و مدتی صیر می کنیم تا کره کمی آب شود، سپس با همزن برقی آن را هم می زنیم و در حین هم زدن کم کم شکر را می افزاییم.
مرحله ی دوم: پس از هم خوردن مواد ( حدود پنج دقیقه ) تخم مرغ و وانیل را داخل ظرف ریخته، سپس پودر نسکافه و بکینگ پودر را میریزیم و کم کم هم آرد را اضافه می کنیم.
مرحله ی دوم : چس از هم خوردن خمیر و ورز دادن، آن را داخل یخچال نیم ساعتی می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله ی سوم: فر را روشن می کنیم و دمای آن را روی 0 درجه ی سانتی گراد می گذاریم تا کمی گرم شود.

طرز تهیه ی بیسکو کیک  ولنتاین

ادامه مطلب

فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای

طرز تهیه مربا بهار نارنج به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه آش دندونی با گوشت و قلم برای 40 نفر

ی ,هم ,مرحله ,کم ,کنیم ,داخل ,مرحله ی ,می کنیم ,را داخل ,آن را ,ی دوم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

غذای سنتی ایرانی فروشگاه نزدیک شما هیرا ربات ..... www.hirarobot.ir پنجره زرد Academia بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ کارخانه "قابلمه" گرانیت هلنا به سایت برنامه نویسی پیشرونوین ایران خوش آمدید صفحه‎ی اینترنتی دروس سیدمحمدمهدی فیض اینجا می‌نویسم...