طرز تهیه:
مرحله ی اول: یک ظرف مناسب برمی داریم و کره را داخل آن می ریزیم و مدتی صیر می کنیم تا کره کمی آب شود، سپس با همزن برقی آن را هم می زنیم و در حین هم زدن کم کم شکر را می افزاییم.
مرحله ی دوم: پس از هم خوردن مواد ( حدود پنج دقیقه ) تخم مرغ و وانیل را داخل ظرف ریخته، سپس پودر نسکافه و بکینگ پودر را میریزیم و کم کم هم آرد را اضافه می کنیم.
مرحله ی دوم : چس از هم خوردن خمیر و ورز دادن، آن را داخل یخچال نیم ساعتی می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله ی سوم: فر را روشن می کنیم و دمای آن را روی 0 درجه ی سانتی گراد می گذاریم تا کمی گرم شود.

طرز تهیه ی بیسکو کیک  ولنتاین

ادامه مطلب

فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای

طرز تهیه مربا بهار نارنج به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه آش دندونی با گوشت و قلم برای 40 نفر

ی ,هم ,مرحله ,کم ,کنیم ,داخل ,مرحله ی ,می کنیم ,را داخل ,آن را ,ی دوم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برندینگ روستای ساطح kalagard درهَم بَرهَم اجاره دستگاه آسفالت تراش در اصفهان دانلود آهنگ ترکی بهار لطیف قیزی , دانلود آهنگ جدید بهار لطیف قیزی مدرسه یادگیری وبلاگ شخصی نوید کمالی (جدید) HYUNA-WORLD لیست آموزش های مفید