طرز تهیه:
مرحله ی اول: یک ظرف مناسب برمی داریم و کره را داخل آن می ریزیم و مدتی صیر می کنیم تا کره کمی آب شود، سپس با همزن برقی آن را هم می زنیم و در حین هم زدن کم کم شکر را می افزاییم.
مرحله ی دوم: پس از هم خوردن مواد ( حدود پنج دقیقه ) تخم مرغ و وانیل را داخل ظرف ریخته، سپس پودر نسکافه و بکینگ پودر را میریزیم و کم کم هم آرد را اضافه می کنیم.
مرحله ی دوم : چس از هم خوردن خمیر و ورز دادن، آن را داخل یخچال نیم ساعتی می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله ی سوم: فر را روشن می کنیم و دمای آن را روی 0 درجه ی سانتی گراد می گذاریم تا کمی گرم شود.
فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای
ی ,هم ,مرحله ,کم ,کنیم ,داخل ,مرحله ی ,می کنیم ,را داخل ,آن را ,ی دوم
درباره این سایت