شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید.

Image result for ‫مربای بهار نارنج‬‎

ادامه مطلب

فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای

طرز تهیه مربا بهار نارنج به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه آش دندونی با گوشت و قلم برای 40 نفر

شکوفه ,بار ,هربار ,بمونه ,جوشوندن،دو ,ق ,هربار جوشوندن،دو ,در هربار ,جوشوندن،دو ق ,ق آبلیمو ,هم بهش

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اپلیکیشن سفارش نان وای کدز انجمن شعر و ادب جمالی قاصدون مجله خبری مد و فشن الفبای ناخوانای احساس مجله اینترنتی باران یک ثانیه آزگار فایل 200 راه کارهای مدیریت نوین بر اساس دانش جهانی